Verma d.o.o.

Skoči na glavni sadržaj »

 

Nemate proizvoda u košarici.

Trenutno ste na:

Internet trgovina

Verma.hr je internet trgovina gdje možete pronaći široku ponudu profesionalnih alata poznatih svjetskih brendova.
Proizvodi koji se nalaze na stranicama internet trgovine verma.hr nalaze se u ponudi i moguće ih je naručiti preko online sustava. Proizvode je također moguće naručiti putem maila verma@verma.hr ili na broj telefona +385 01 6640 398.

Sigurnost

Posebnu pozornost posvećujemo sigurnosti plaćanja. Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to jamči vodeći svjetski SSL certifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon, Alibaba ili neki drugi svjetske internet trgovine. SSL je kriptografski protokol kojim se kriptiraju sve informacije koje vaš Internet preglednik šalje našem poslužitelju i obrnuto.

Privatnost i čuvanje podataka

Verma d.o.o. cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
Verma d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vermad.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Načini plaćanja

Verma.hr internet trgovina omoguće vam nekoliko načina plaćanja, više o načinima plaćanja možete pročitati ovdje: Načini plaćanja u internet trgovini.

Dostava

Dostavu obavljamo na području cijele Hrvatske, više o ostalim detaljima dostave možete pročitati ovdje: Dostava
Proizvodi koje se nalaze na stranicama internet trgovine verma.hr ne moraju se nužno nalaziti i na skladištu i u maloprodaji poduzeća Verma d.o.o.

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike strojeva i alata u potpunosti točne.

 

Verma d.o.o.
  •  Pere Devčića 23, 10290 Zaprešić
  •  Tel +385 01 33 57 496
  •  Fax +385 01 33 11 652
  • OIB 74856490397
  • IBAN HR7123600001101314879

Prati nas i naše radove putem poznatih društvenih mreža i pridružite nam se u kreativnosti te nemojte propustiti uloviti dobre popuste

Sigurnosno plačanje putem modula Zagrebačke banke PRETPLATA NA NEWSLETTER
Ova stranica koriste kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima